Uslovi prodaje

OPŠTI USLOVI KORIŠĆENJA INTERNET PRODAVNICE DNK STUDIO

Opšti uslovi korišćenja internet prodavnice DNK studio www.dnkstudio.rs su definisani ovim tekstom. Kupac je u obavezi da se informiše o uslovima poslovanja i kupovine u internet prodavnici. Korišćenjem sajta i poručivanjem izabranog proizvoda, kupac potvrđuje svoju saglasnost, i time sa prodavcem zaključuje ugovor na daljinu.

Prilikom kupovine birate model, veličinu i količinu proizvoda. Potrebno je da unesete svoje podatke i zaključite kupovinu. Prodavac po prijemu porudžbine šalje email Kupcu sa potvrdom porudžbine, koja sadrži naziv, cenu i količinu poručenih artikala, ukupan iznos porudžbine i podatke o adresama koje je Kupac uneo za dostavu porudžbine.

Plaćanje se vrši pouzećem, a dostava se obavlja preko Post Express kurirske službe. Cene u prodavnici su izražene u dinarima. Dostava je besplatna.

Prodavac ne može preuzeti odgovornost za kašnjenje u dostavi i preuzimanju naručene robe od strane Kupca.

Prilikom preuzimanja robe, Kupac je dužan da proveri kvalitet i stanje dostavljene robe.Ukoliko na paketu ima vidnih oštećenja u obliku pocepanih delova ili nagnječenja, Kupac je dužan da zahteva otvaranje paketa u prisustvu službenog lica Post Expressa. Ako se tom prilikom ustanovi da su artikli oštećeni, zahteva se da se napravi zapisnik o neispravnosti pošiljke.

POVRAĆAJ I ZAMENA

Proizvod možete zameniti ili vratiti u roku od 14 dana i to u slučaju da:

  1. Odustajete od kupovine
  2. Ukoliko želite da zamenite veličinski broj
  3. U slučaju reklamacije

U slučaju odustanka od kupovine potrebno je da popunite izjavu i pošaljete nam je u roku od 14 dana (prvi dan roka je dan nakon što je potrošač primio robu) poštom ili putem maila (shop@dnkstudio.rs, u subject maila upišite broj vaše narudžbine). Kupljeni proizvod pošaljite nazad o Vašem trošku, a DNK studio će u roku od 14 dana po prispeću robe vratiti novac na tekući račun kupca.

U slučaju da želite da zamenite proizvod za drugi veličinski broj ili drugi model, popunite obrazac i pošaljite ga poštom ili putem maila. Ukoliko je cena proizvoda koji menjate niža od cene proizvoda koji reklamirate, razlika u ceni će biti uplaćena na tekući račun kupca. U slučaju zamene proizvoda bićete obavešteni mailom o rokovima isporuke novog proizvoda.

Proizvodi koje vraćate moraju biti nekorišćeni i u originalnoj ambalaži, uz priloženu kopiju fakture. Ukoliko su na proizvodima primetni tragovi nošenja ili su oštećenja nastala nošenjem, DNK studio nije u obavezi da vrati novac kupcu.